Definitieve ontharing via laserbehandeling? Ja, dat is mogelijk.

Ook u kan die lastige haartjes definitief kwijtraken. Een laserbehandeling is krachtig en effectief. 

Laserontharing voor alle huidtypes

De laserontharing via 'High-Speed' gebeurt snel en is volledig pijnloos en veilig. Secrets of Beauty gebruikt de nieuwste technologie. U bent dus zeker van een comfortabele behandeling voor definitieve ontharing. 

Hoe werkt de laserbehandeling precies?

Het laserlicht vernietigt de wortels van de haartjes. Op de plekken waarop het laserlicht gericht is, zullen de haren dus niet opnieuw groeien.
Door de vacuümknop van het apparaat trekt de huid samen en  is de behandeling bijna pijnloos. De energie van het laserlicht bereikt vooral de haarcellen. Onze huid ondervindt dus geen last van de behandeling.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig voor definitieve ontharing?

De haartjes op onze huid groeien niet allemaal op hetzelfde moment. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig, met telkens 6 weken tot 2 maanden tussen. Elke behandeling vernietigt de haartjes die op dat moment groeien. Na enkele behandelingen zijn alle haarwortels op één plek volledig vernietigd. 

Hoe bereid ik mij voor? 

Een maand voor de behandeling mag u geen haartjes meer epileren of uittrekken. U mag uw haren wel scheren. We raden ook af om de zonnebank te bezoeken voor of tijdens de behandelingen. Ook direct in de buitenzon liggen raden wij af.  

Is definitieve ontharing mogelijk voor ieder huidtype en voor elke zone?

Onze toestellen passen zich aan elk type huid aan. Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek, …

Nabehandeling nodig na ontharing?

Meteen na de behandeling kan de huid rood zien en de dag erna is het mogelijk dat u wat lichte jeuk voelt. Dit gaat voorbij.

Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Wacht ook minstens 24 uur voordat u zeep gebruikt.  
 

Gratis test

Twijfelt u nog? Wil u graag beter het resultaat zien van een laserbehandeling?

Tijdens een gratis test behandelen we een deeltje met de laser. Neem contact op.