Gelaatsverzorging

Verwen uzelf of een vriend(in) met een gelaatsverzorging en straal dankzij Germaine de Capuccini

Met een verzorging en massage schenk je rust, ontspanning en schoonheid: een cadeau dat doorwerkt.
 

Elke huid is uniek

Daarom analyseren we eerst uw huid. Zo kunnen we inschatten welke behandeling ideaal is om uw huid te verzorgen en te laten stralen.
 

Wij gebruiken producten van Germaine de Capuccini: hoge kwaliteit en niet getest op dieren

De producten van Germaine de Capuccini staan wereldwijd in de top 5 van toonaangevende producten in huidverzorging. Dit luxemerk hanteert hoge kwaliteitsnormen en volgt de hoogtechnologische evoluties. We zijn ook zeker dat deze producten niet getest zijn op dieren. 
De producten van Germaine de Capuccini die we gebruiken, zijn ook verkrijgbaar bij Secrets of Beauty.

The Classics

Bij alle gelaatsverzorgingen is de wenkbrauwepilatie inclusief

Reinigende gelaatsverzorging 40min 50 euro

Een dieptereiniging, waarbij onzuiverheden worden verwijderd.

Ontspannende gelaatsverzorging met ligne options 55min 65 euro

Klassieke verzorging met dieptereiniging, ontspannende massage, aangepast masker en afsluitcrème

Naturea-verzorging 55min 65 euro

Een Ecocert goedgekeurde natuurlijn die uw huid hydrateert en beschermt tegen agressieve milieu-invloeden. Haalt zijn kracht uit essentiële oliën en biologisch geteelde planten boordevol met de meest doeltreffende anti-oxidanten. Geschikt voor de normale tot droge huid. 

Purexpert 55min 65 euro

Zuiverende behandeling met nadruk op vernieuwen, herstellen en hydrateren. Verkleint openstaande poriën en voorkomt de eerste rimpeltjes.

U hebt een vale of onzuivere huid en wil graag een frisse, matte en egale huid? Dan is deze kuur zeker iets voor u. 

Royal jelly 55min 65 euro

Verwen je vermoeide en gestresseerde huid. Ga naar huis met een gezicht dat intens straalt van vitaliteit. Verzorging met koninginnengelei die de huid voedt en herstelt.

So Delicate 55min 65 euro

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid. Ook aangeraden bij kankerpatiënten. Op basis van plantaardige actieve bestanddelen die de huidintolerantie versterken. Hypoallergeen.

SPECIFIEKE LUXE anti-aging gelaatsverzorgingen met time expert

Hydracure 60min 75 euro

Geeft een intense hydratatie met een onmiddellijk en langdurig resultaat. De meest krachtige hydratatiekuur voor de gedehydrateerde huidtypes op basis van hyaluronzuur en Japans thermaal water.

Time expert C + A.G.E. 60min 80 euro

Intense huidverbetering die uw gezicht steviger en jonger maakt. Deze behandeling gebruikt vitamine C om zelfs de meest doffe en futloze huiden weer te laten stralen als nooit tevoren!

Time expert white 60-75min 85 euro

Een doelgerichte verzorging om pigmentvlekken en een doffe huid te verzorgen. De verschijning van donkere vlekken worden voorkomen en gecorrigeerd.

EXEL THERAPY 02                                                 60-75MIn 85 euro 

Beschermd de huid tegen vroegtijdige veroudering door het afweersysteem te activeren en de celfuncties te herstellen. De huid krijgt een ware zuurstofboost en zier er jeugdiger en fris uit met prachtige glow.

Time expert Rides 60-75min 90 euro

De ultieme anti-agingtherapie voor lijntjes en rimpels. Gebaseerd op exclusieve Pro-Collagestine-Fill. Deze verzorging is de eerste ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingen opvult en de rimpels glad maakt.

Time expert SRNS 60-75min 95 euro

Een gesofisticeerd herstellend gamma dat zorgt voor een intense verjonging. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en 's nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

Time expert Lift (in) 60-75min 100 euro

Een expert verzorging die de huid lift, opvult en de gelaatscontouren opspannen. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd.

vanaf €75